GEPLAATST Boris wil wandelen

Lieve Boris is 3 jaar en woont vanaf dat hij 4 maanden was bij zijn eigenaren. Opgegroeid met 2 kleine kinderen in een drukke stad, in een drukke wijk. Het is duidelijk dat dit niet de juiste plek is voor Boris. Daarom hebben de eigenaren besloten een nieuwe plek voor deze knappe reu te zoeken zodat Boris zich veel vaker gewoon relaxt voelt en blij kan zijn.

Boris is een middenslag formaat hond. In huis is hij rustig en kan heerlijk liggen slapen in zijn mand terwijl het huis vol zit met verjaardagsvisite. Onbekend bezoek, mannen, vindt hij spannend en daar kan hij naar blaffen. Onbekend bezoek, vrouwen, is geen probleem. Hij komt dan al snel bij je kijken en tegen je aan hangen voor een aai.

Boris vindt het heerlijk om naar buiten te gaan voor een wandeling. Hij begint vaak enthousiast en vol goede moed aan de wandeling. Maar wanneer Boris tijdens een wandeling met voor hem veel stressvolle zaken te maken krijgt, komt zijn onzekerheid naar boven. Dan vertraagt zijn pas, gaat hij meer om zich heen kijken of kan bevriezen bij spannende situaties. Het is dan lastig voor hem om lekker mee te lopen.

Op rustige plekken wandelen is voor Boris geen probleem en daar geniet hij van. Omdat Boris, toen hij jonger was, 2 x gegrepen is door een andere grote hond vindt hij grotere honden wat spannend. Kleinere honden vindt hij leuker. Hij is bij zijn eigenaren niet gewend om los te lopen en het contact met andere honden gaat men vaak uit de weg door de nare ervaringen. Als Boris naar het pension gaat laat hij daar zien dat hij erg vriendelijk is naar iedereen en het ook prima doet met andere honden over het algemeen.

Wandelen in het bos of aan het strand vindt Boris heerlijk. Hij kan mee in de auto maar kan dat soms nog wat spannend vinden. Hij is zindelijk, loopt prima aan de riem. Boris is een zelfstandige hond, geen hond die steeds op schoot wil. Hij komt voor zijn aai en knuffel en gaat dan rustig op zijn eigen plek liggen. Een lieve, ietwat onzekere reu die rust en ruimte nodig heeft. Die een eigenaar zoekt die hem stabiliteit kan geven en hem begeleidt op de momenten dat Boris het wat spannend vindt.

Denkt u die geweldige lieve, ervaren nieuwe eigenaar te zijn voor Boris stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Boris die in Nijmegen verblijft.