herplaatsingscoach

GEPLAATST Boerenfox Beaux

Lieve, ietwat onzekere Beaux zoekt een nieuwe eigenaar. Beaux is een blij, slim en aanhankelijk Boerenfox reutje van 1 jr. Hij is chemisch gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Omdat Beaux zijn eigenares medische problemen heeft kan ze hem niet meer geven wat hij nodig heeft. Omdat er al enige tijd weinig met hem gewandeld wordt is Beaux buiten aan de riem onzeker. Dat uit zich in blaffen naar
honden en mensen. Niet omdat Beaux honden en mensen niet leuk vindt want dat vindt hij wel. Met het wandelen buiten heeft hij daarom goede begeleiding nodig. Dat kan zijn huidige eigenares hem niet geven jammer genoeg.

Beaux is heel sociaal naar andere honden en speelt daar graag mee. Hij gaat een paar keer per week naar de dagopvang, zodat hij onder de honden is en dat vindt hij geweldig. Spelen met de andere honden vindt hij erg leuk. Onbekende mensen in huis zal hij tegen blaffen maar met wat lekkers en kletsen tegen hem is hij al snel om en vindt hij je leuk.

Beaux luistert prima, hij kent de basis commando’s. Hij heeft de puppycursus gedaan. Spelen met een balletje en zoek spelletjes doen dat is favoriet bij Beaux. Omdat hij niet lang uit wordt gelaten kan hij aan de riem trekken als hij een hond of mensen ziet. Als het rustig is dan wandelt hij heel netjes mee. Hij is niet gewend om los te lopen. Mee in de auto is hij niet gewend en is wat wagenziek. Toen Beaux vaker mee ging in de auto ging dat beter.

Beaux zoekt een lieve, ervaren nieuwe eigenaar. Die hem goed kan begeleiden tijdens het wandelen, die heerlijkewandelingen met hem maakt. Bij wie hij zijn energie kwijt kan en met hem op avontuur gaat en bij wie hij ’s avonds heerlijk op de bank mag chillen.

Denkt u die toffe nieuwe eigenaar voor Beaux te zijn stuur dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u dan binnenkort kennis met deze knapperd die in Eethen verblijft.