herplaatsingscoach

Blije energieke Noa

Knapper dan knap is lieve, zeer sociale Noa. Noa is een gesteriliseerd teefje, 4 jaar, 12 kilo (iets te dik), gevaccineerd en gechipt. Noa is blij, vrolijk en energiek. Onbekende mensen zijn leuk en worden enthousiast begroet door haar. Noa is niet alleen knap maar ook heel slim. Hersenwerk doen vindt ze fantastisch leuk. Ze heeft met haar eigenares 3 cursussen gedaan en ze luistert dan ook goed. Ze loopt goed aan de riem en kan prima loslopen op veilige plekken. Vogels zijn wel heel leuk om achteraan te rennen. 

Eten op een lage tafel is weg en de melkkraag is van je koffie verdwenen als je even naar de keuken gaat om iets te halen. Dit is ook Noa ten voeten uit. Een enorme knuffelkont, die heerlijk bij je kan liggen om geaaid te worden maar die ook zo nu en dan wat rottigheid uit kan halen. Een geweldig leuk, zeer sociaal teefje dat een nieuwe eigenaar zoekt omdat haar eigenares door medische problemen Noa niet meer kan geven wat ze nodig heeft. 

Noa is zeer sociaal naar andere honden. Grote honden die ineens naar haar toe komen zijn even spannend, maar als ze rustig kan wennen is het snel goed. Andere honden zijn leuk om te spelen. Op die manier kan ze haar energie goed kwijt, want energie heeft ze genoeg. Noa is gewend met een kat in huis te wonen maar ze heeft er wel een handje van om toch steeds achter de kat aan te gaan als die wegloopt. De kat watopjutten vindt Noa een leuk spelletje. Ze kan met katten maar dan is het fijn als de kat in huis niet bang is voor honden en zijn/haar mannetje staat. 

Noa kan mee in de auto al is ze daar niet helemaal relaxt in. Water is leuk om in te spelen, tot haar buik is de max. Noa kan, na gewenning, alleen zijn. Bij haar huidige eigenares gaat ze dan in de bench want dan blijft ze rustig. Buiten de bench kan ze wel eens blaffen als ze alleen is. Noa kan soms bepaalde geluiden of dingen die ze buiten tegenkomt spannend vinden. Ook kan ze met onbekend bezoek soms een deemoedplasje doen als men te overweldigend voor haar is.Gelukkig komt dat niet veel voor maar de nieuwe eigenaar weet hoe haar te begeleiden als deze lieverd iets spannend vindt. 

Noa zoekt een nieuwe eigenaar, liefst met een andere gezellige hond in huis om heerlijk mee te spelen, die vooral heel lief is en net zo energiek als Noa is. Samen leuke dingen doen, bezig zijn, hersenwerk doen, oefeningen en heerlijke wandelingen. Denkt u die meest geweldige nieuwe eigenaar voor lieve Noa te zijn stuur dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Noa die in Ammerzoden verblijft.