herplaatsingscoach

GEPLAATST Binkie gaat voor een Foxtrot

Deze knappe boerenfox, Binkie, is geboren op 25 mei 2023. Een puber is Bink nu. Binkie
word herplaatst omdat de huidige eigenaars door gezondheids redenen niet meer voor hem kan zorgen. Binkie heeft zoals een echte boerenfox hoort te hebben, een hele berg energie en moet elke dag veel beweging en vooral uitdaging krijgen. Door de gezondheidsproblemen van de huidige eigenaar is dit erg lastig waardoor Bink zijn energie niet goed kwijt kan.

Binkie luistert in huis erg goed, hij is een vrolijke jongen die graag met speelgoed speelt en
goed is in hondenpuzzels. Hij woont samen met een andere hond en is hier heel sociaal
mee. Bezoek wordt vrolijk en blaffend begroet maar al snel is Binkie weer stil en komt hij met iedereen knuffelen en spelen.
Buiten trekt Binkie wat aan de riem en kan hij tegen andere honden of fietsers blaffen zo nu en dan. Na wat aanwijzingen en juiste begeleiding loopt Binkie gewoon weer netjes en rustig met de eigenaar mee. Binkie werkt graag samen met en voor zijn eigenaar, hij is erg slim.

Binkie is nu een scootmobiel gewend van zijn huidige eigenaar. Hij loopt er netjes naast en kan op commando voorop blijven zitten en meerijden. Binkie is de bench gewend en kan goed alleen thuis blijven. Een vrolijke, blije jonge puber die niet alle sturing heeft gehad die nodig was. Daarom zoekt Binkie nu een eigenaar die hem wel de juiste begeleiding en training kan geven want hij leert heel snel!!

Deze leuke jonge reu is gewoon een gezellige, lieve stuiterbal die met een klein beetje
sturing een geweldige kameraad is voor zijn eigenaar. Binkie zoekt… een actieve en ervaren nieuwe eigenaar die met hem wil gaan werken en vooral veel gaan wandelen en spelen. Op avontuur gaan samen is natuurlijk het leukste wat er is.

Binkie word niet geplaatst bij een gezin met jonge kinderen en niet als men nog geen ervaring heeft met honden.
Denk jij, denkt u, de ideale match voor Binkie te zijn? Stuur dan een uitgebreide mail incl
foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort
kennis met Binkie die in Houten verblijft .