herplaatsingscoach

Adela met haar prachtige ogen

Lieve knappe Adela is 2 jaar. Ze is gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd. Ze valt natuurlijk op met haar prachtig mooie ogen. Dit lieve kleiner formaat teefje verblijft bij een gastgezin. Ze leert daar hoe het is om met andere honden te leven, heerlijk te wandelen, mee te gaan in de auto en nog veel meer. Adela doet het erg goed en is nu op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Ze is sociaal naar andere honden, als ze daar rustig kennis mee kan maken. Als een hond als een dolle op haar af komt raakt ze in paniek. Adela vindt het fijn om de tijd te krijgen nieuwe honden en onbekende mensen te ontmoeten, te leren kennen. Onbekende mensen zijn nog spannend en daar heeft ze ook begeleiding bij nodig. Wandelen aan de riem gaat goed. Op bekend terrein is ze super vrolijk en een blij hondje. 

Adela is zindelijk, kan alleen zijn met de andere honden bij het gastgezin, ze sloopt niet, kan met katten en als ze je kent is ze dol op knuffelen en kruipt ze het liefst in je. Ze is een lief en zachtaardig teefje die goed naar haar naam luistert.

Voor Adela wordt een nieuwe eigenaar gezocht die net zo lief en zachtaardig is als haar. Die een andere leuke, sociale andere hond heeft als maatje voor Adela. Een nieuwe eigenaar die de tijd heeft en haar de tijd geeft om te wennen en om te groeien. Die rustig woont, op rustige plekken kan wandelen en natuurlijk ook van knuffelen houdt!!

Denkt u de perfecte nieuwe eigenaar te zijn voor deze lieve jonge dame stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met haar in Oostwold bij het gastgezin.